Este vorba despre teste grilă, potrivit noilor reguli după Care se vor desfășura probele la examenul de Bacalaureat 2019. Modelele de subiecte la bac 2019 nu mai conţin teste grilă, aşa cum au fost propunerile iniţiale, publiez în urmă cu Două zile. Bac 2019. Modelele de subiecte pentru examenul de Bacalaureat de anul viitor au fost date publicităţii de Ministerul Educaţiei. VOR putea fi folosite ca modèle de elevii Care urmează să DEA în Vara lui 2019 probele orale şi cele scrise. Subiectele sunt însoţite şi de un Barem de corectare. Calendarul examenului de bacalaureat național 2019, sesienne iunie – iulie Ministerul Educaţiei a délivré modele de subiecte Atât pentru probele scrise, Cât şi pentru cele orale, de competenţe, care vor fi susţinute la bacalaureat 2019. De asemenea, oficialii DIN Învăţământ au dat publicităţii şi legislaţia pentru examenul de anul viitor. Ministerul educației a délivré pe site-ul subiecte.edu.RO, modelele de subiecte la limba și Literatura Română și la matematică pentru bacalaureat 2019.

Odată cu publicarea acestor modele de subiecte, candidaţii care vor susţine examenul de Bacalaureat de anul viitor mai au la dispoziţie 7 Luni pentru a se pregăti pentru prima sesiune. Încă DIN Luna August, Ministerul Educaţiei a dat publictăţii calendarul la bac 2019. Subiectele, Dar şi legislaţia, sunt disponibile pe site-ul subiecte.edu.ro, unde a fost înfiinţată secţia pentru examenele Naţionale DIN 2019. MODELE de subiecte BAC. Ministerul educației a délivré Noi modele de subiecte pentru examenele de bacalaureat și Evaluarea națională de clasa a VIII-a DIN 2019. 26 iulie 2019: înscrierea candidaților Care au promovat examenele de corigențe competenţe lingvistice Model limba germană modernă (candidații de altă confesiune decat cea Ortodoxă, Care, în Data de 10 iunie 2019, sărbăĩc Rusaliile, pot fi programați pentru susținerea probei D în datele de 7 și 11 iunie 2019) Subiecte BAC 2018. “Nu se aplică nicio schimbare privind formatul variantelor de subiecte. MODELE de subiectele vor fi étudiants în această seară “, a spus ministrul interimar al Educaţiei. Bac 2019: modelele de subiecte pentru examenul de bacalaureat de anul viitor au fost publiez © subiecte.edu.ro E. a) limba şi Literatura românăe. b) limba şi Literatura maternăe. c) matematicăe.

c) istoriee. d) anatomie-biologiee. d) chimiee. d) fizicăe. d) GeografieE. d) InformaticăE. d) socio-umane 8 iulie 2019: afișarea rezultatelor (până la ora 12, 00) și depunerea contestațiilor (orele 12,00 – 16,00) Ordinul MEN Nr.

Comments are closed.